INSOLVENS OG INKASSO

LOU Advokatfirma rådgiver danske og udenlandske virksomheder om insolvensretlige problemstillinger. Vores advokater inden for insolvens og inkasso har stor erfaring med behandling af insolvensretlige problemstillinger og rekonstruktioner.

Konkursbehandling
Vi repræsenterer kreditorer i bred forstand, såvel professionelle og institutionelle som private og lønmodtagere. Vi kan hurtigt bistå virksomheder ved akut behov for juridisk vejledning på området.

Rekonstruktion
LOU rådgiver virksomheders ledelse i forbindelse med rekonstruktion af nødlidende virksomheder.

Vi forhandler med banker og kreditorer på vegne af virksomheden i forbindelse med rekonstruktioner eller frivillige gælds- og akkordordninger.

Det primære formål med vores rådgivning er at sikre virksomhedens overlevelse og herunder at bevare arbejdspladserne. Hvis det ikke lader sig gøre, yder vi vores bedste for at opnå den bedst mulige løsning på problemerne.

Kreditorbistand
Vi yder bistand til kreditorer med at sikre deres tilgodehavender, ligesom vi yder rådgivning til banker og erhvervsvirksomheder i forbindelse med etablering og vurdering af sikkerhedsafdækning af låneforhold.