LOU Advokater

– et full service advokatfirma med internationalt fokus

LOU Advokater beskæftiger cirka 50 medarbejdere, heraf omkring 20 advokater og advokatfuldmægtige, som alle har individuelle erfaringer og specialkompetencer inden for erhvervsret eller privatret. Medarbejderne er fordelt på kontorer i København, Aarhus, Randers, Viborg og Hobro. Vi bestræber os på at yde kvalificeret rådgivning og service på et højt fagligt niveau til vores samarbejdspartnere og klienter, der er såvel privatpersoner som virksomheder og institutioner i Danmark og i udlandet. Vi arbejder målrettet med klientfeedback og klienttilfredshed.

Rådgivning
LOU’s rådgivning sigter på at give en reel og direkte målbar værdi for klienten, og vi fokuserer på vores klienters konkrete og strategiske behov. På privatområdet har vi en tæt og kontinuerlig dialog med klienten. Herved skaber vi sammen de bedste resultater. Som klient hos LOU får du oprigtig og ærlig rådgivning. Hos LOU Advokater bestræber os på at sige tingene, som de er – også selvom det ikke er, hvad du havde forventet. På erhvervsområdet er vi dybt specialiserede inden for erhvervslivets kerneområder, og vores stærke faglige kompetencer og effektivitet er vores konkurrenceparametre.

Vi arbejder nationalt…
LOU Advokater yder rådgivning og bistand over hele landet. Vi har kontorer i Randers, København, Aarhus, Viborg og Hobro og har fornøjelse af at have klienter fra alle landsdele.

… og internationalt
Gennem international deltagelse i The Geneva Group har LOU Advokater adgang til lokal ekspertise inden for juridiske og skattemæssige forhold i lande over det meste af verden. Det giver mulighed for højt kvalificeret, internationalt samarbejde og rådgivning på globalt niveau for såvel danske som udenlandske klienter. Mange af advokatens klienter har internationale tilhørsforhold eller samarbejdspartnere.