LOU Advokater leder efter passionerede juridiske praktikanter!

Tag det næste skridt mod din advokatkarriere!

Bliv juridisk praktikant hos LOU Advokater i efteråret 2024 og bliv en del af et ambitiøst team, hvor vi producerer stærk jura og samtidig har det sjovt.

Til efterårssemesteret 2024 søger LOU Advokater 1-2 praktikanter til vores hovedkontor i Randers. Du er kandidatstuderende med et godt humør og et højt fagligt niveau.

Vi kan tilbyde

Du vil få mulighed for at prøve kræfter med juraen i praksis, selvfølgelig under fornøden supervision, og du kan forvente en stejl læringskurve. Du vil komme til at arbejde sammen med flere af kontorets advokater inden for områderne erhvervsret, fast ejendom, insolvens og proces.

Vi lægger meget vægt på, at vores praktikanter får det bedst mulige udbytte af opholdet. Vores praktikanter følger firmaets advokater til retssager, skønsforretninger, møder i og ude af huset mv.

På Randerskontoret er vi omkring 35 medarbejdere. Vi har både planlagte arrangementer og mere spontane fredagsbarer og har i det hele taget en kollegial og humoristisk omgangstone.

Vi anbefaler, at du tilsigter at være til stede på kontoret fire dage om ugen, da vi erfaringsmæssigt ved, at det giver dig de bedste muligheder som praktikant. Sideløbende følger de fleste ét fag på universitetet.

Flere af vores tidligere praktikanter er efterfølgende fortsat hos LOU som stud.jur. og mange også som advokatfuldmægtige og senere advokater.

Praktikstillingerne er efter universitetets krav ulønnede, men vi refunderer naturligvis befordringsudgifter mv.

Interesseret?

Send din ansøgning med CV og karakterudskrift til LOU Advokaters administrationschef: Susanne Lund Stensgaard på sls@lou.dk.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du også velkommen til at ringe til Camilla Moe Thorup eller John H. Jeppesen med eventuelle spørgsmål på tlf. 70 300 500.

Vi optager kandidater løbende, hvorfor du opfordres til at sende din ansøgning snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!