Samtykkeerklæring – Testamente, ægtepagt (modpart)

Samtykket gives til behandlingen, der har følgende formål: oprettelse af sag, korrespondance, undersøgelse af parters identitet, tilmelding til datavagten med henblik på at overvåge parters evt. adresseskift, udarbejdelse af testamente, udarbejdelse af ægtepagt og tinglysning af ægtepagt på tinglysning.dk.

Behandlingen foretages af LOU Advokater P/S, CVR nr. 38718924, Østergrave 4, 3., 8900 Randers C, der tillige er registreret på følgende adresser: Skindergade 38, 1. 1159 København K, Havnegade 2A, 2. tv., 8000 Aarhus C samt Gothersgade 2, 8800 Viborg.

LOU Advokater P/S kan kontaktes på tlf.nr. 70 300 500 man – tor kl. 09:00-16:00, fre kl. 09:00-15:00 eller pr. e-mail: info@lou.dk.

Samtykket gives alene til den tilknyttede advokat, herunder øvrige medarbejdere på sagen, der er tilknyttet følgende afdeling(er):

 

 

 

 

Der kan være sæt kryds ved flere af LOU Advokaters afdelinger, hvilket skyldes, at den pågældende advokat vil benytte medarbejder(e), der er tilknyttet en anden afdeling, da disse besidder en særlig fagkundskab, der er relevant for din sag.

CPR-nr.:
Jeg giver hermed mit udtrykkelige samtykke til at LOU Advokater må indhente, udveksle og behandle mit CPR-nr. til brug for oprettelse af sag, korrespondance, undersøgelse af parters identitet, tilmelding til datavagten med henblik på at overvåge parters evt. adresseskift, udarbejdelse af testamente, udarbejdelse af ægtepagt og tinglysning af ægtepagt på tinglysning.dk.

Samtykket gives i overensstemmelse med Databeskyttelseslovens § 11, stk. 2, nr. 2, hvilket gives ved følgende afkrydsning:

Du har endvidere inden underskrift af samtykkeerklæringen modtaget et link til og læst LOU Advokaters persondatapolitik, hvori bl.a. vores brug af dine oplysninger samt dine rettigheder er oplistet og beskrevet. 

Selvom du ikke giver samtykke til samtlige eller dele af de ovenstående personoplysninger, skal du være opmærksom på, at behandlingen kan følge af andre behandlingsgrundlag, såsom at LOU Advokater er berettiget til at foretage behandlingen, som følge af opfyldelsen af en kontrakt, lovgivning m.v.